Dit is een pagina over alle medewerkers van huisartsenpraktijk Van Vliet.

Elisabeth van Vliet

Elisabeth van Vliet studeerde Geneeskunde in Rotterdam en behaalde in 1990 het artsenexamen.
In 1993 en 1994 deed zij de opleiding tot huisarts in Rotterdam.
Na drie jaar waarneming in verschillende huisartsenpraktijken vestigde zij zich in september 1997 in Bleiswijk. Zij heeft ervoor gekozen om huisarts te worden, omdat zij geïnteresseerd is in de mens in zijn geheel. Een mens is niet zijn ziekte en een patiënt bestaat niet uit stukjes.
Ze is getrouwd en heeft 4 kinderen.
Haar werkdagen zijn maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdag. 


Tessa Muller

Tessa Muller werkt sinds maart 2016 op verschillende dagen in de week als waarnemend huisarts op de praktijk. In 2012 heeft zij de opleiding tot huisarts afgerond in Leiden.
Sindsdien heeft zij veel plezier in haar werk als waarnemend huisarts in verschillende huisartspraktijken.


Trude Hofland

Trude Hofland is sinds augustus 2021 als waarnemend huisarts in de praktijk werkzaam. Zij heeft in Leiden geneeskunde gestudeerd en de huisartsenopleiding gevolgd. In november 2020 heeft zij de huisartsenopleiding afgerond. Sindsdien werkt zij met veel plezier als waarnemer in verschillende huisartsenpraktijken. Ook is ze werkzaam op de huisartsenpost te Gouda. De diversiteit wat het werk als huisarts brengt, zoals in leeftijd, hulpvraag en context is vooral wat haar aantrekt in het huisartsen vak. Midden in de samenleving staan is ook een aspect wat goed bij haar past.


Liesbeth van Veen

Liesbeth van Veen kwam na haar diplomering als doktersassistente bij ons in dienst. In 2013 heeft zij de opleiding praktijkondersteuner behaald en sinds die tijd werkt ze als praktijkondersteuner binnen onze praktijk. De huisarts verwijst u zo nodig naar haar door bij suikerziekte, longziekten en hart- en vaatziekten. Sinds een aantal jaren werkt zij ook als praktijkmanager binnen de praktijk. 
Liesbeth is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.Natasja van der Lelij

Natasja van der Lelij werkt bij ons als POH-GGZ (o.a. voor jeugd). Haar werkdag is donderdag. Bij haar kunt u terecht als de huisarts u doorverwijst. Sinds 2016 werkt zij in verschillende huisartsenpraktijken als POH-GGZ en POH-GGZ jeugd. Last van somberheid, angst, stress of zorgen om thuis/werk/school? Zij kan u bijstaan, met u meedenken in mogelijkheden, zodat het zelf weer lukt. Haar stijl van werken kenmerkt zich als toegankelijk, betrokken, positief en praktisch. 


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-Alec.jpg
Alec Serlie

Alec Serlie werkt bij ons als POH-GGZ. Bij hem kunt u terecht als uw huisarts u doorverwijst. Dit kan zijn voor een breed scala aan zaken, zoals bijv. sombere gevoelens, angsten of overspannenheid. Alec heeft psychologie gestudeerd en is in 1996 gepromoveerd in de medische psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn stijl van werken kenmerkt zich door een sterke nadruk op het samen zoeken naar een oplossing in plaats van een focus op de oorzaak van het probleem. Alec werkt in onze praktijk op de maandag. 


Caren Weerheim 

Caren Weerheim is in 2018 begonnen aan de BBL opleiding doktersassistente. Zij
heeft haar stages tijdens de opleiding bij ons in de praktijk gelopen. Inmiddels is zij
gediplomeerd doktersassistente. Zij geniet van het contact met mensen en het
afwisselende werk. Caren woont in Waddinxveen.
Ze is werkzaam op maandag en donderdag.


Ingrid van der Graaf

Ingrid van der Graaf werkt sinds 01-01-2023 in onze praktijk. Zij heeft begin januari 2022 haar diploma doktersassistente behaald. Ingrid haalt veel energie uit het contact met de patiënten. Zij staat altijd open voor een gezellig praatje. Ingrid is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.